Saison 2020/21 abgebrochen

Lange hat es sich angedeutet, ab heute Abend haben wir Gewißheit: Die Saison 20/21 wird abgebrochen.

Das Präsidium des Südwestdeutscher Fußballverband e. V. hat heute beschlossene, da eine sportlich faire Beendigung der Saison 2020/21 bis zum 30.06.2021 nicht möglich ist, die Saison 20/21 mit sofortiger Wirkung in allen Spielklassen ohne Wertung zu beenden.

Natürlich sind wir traurig, aber unterstützt diese Entscheidung vollständig.

Hier geht’s zur vollständigen Pressemitteilung des SWFVs: https://www.swfv.de/Meldungen/Spielbetrieb/Beschluss-des-SWFV-Pr%C3%A4sidiums-zur-Saison-202021

50 Kommentare

1. I was excited to uncover this page. I wanted to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely loved every little bit of it and I have you saved as a favorite to look at new stuff on your blog.} {visit the following web site|visit the following site|visit the following web site|Visit Homepage|visit the following web site|visit my webpage|visit the following internet site|visit the following webpage|visit the following site|visit the following internet site

2. I was extremely pleased to discover this page. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you bookmarked to look at new information on your web site.

3. I was suggested this blog by means of my cousin. I am not certain whether this put up is written by him as no one else realize such distinct about my difficulty. You are wonderful! Thank you!

4. A fascinating discussion is worth comment.I do think that you ought to write more about this subject, it might not bea taboo matter but usually people don’t speak about these subjects.To the next! Kind regards!!

Einer Unterhaltung beitreten

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.